Приказни пъзели

Приказни пъзели е богата селекция от пъзели за деца от 2 до 6 годишна възраст. Децата имат избор между Класически пъзели и пъзели Фигури, 3 нива на сложност и над 50 пъзела който да наредят.

Свали от App Store

Пъзели за деца

Пъзели за Деца е богата селекция от пъзели за деца от 2 до 6 годишна възраст. Децата имат избор между Класически пъзели и пъзели Фигури, 3 нива на сложност и над 50 пъзела който да наредят.

Свали от App Store

Моята първа книжка с гатанки – част 2

Забавна и интересна интерактивна книжка с 20 страници класически английски гатанки, весели илюстрации и детски аудио прочит. По забавен и оригинален начин това приложение запознава децата с възможностите на езика, игрите на думи и образното говорене. Чудесните наивистични картинки стимулират …

Свали от App Store

Моята първа книжка с гатанки – част 1

Забавна и интересна интерактивна книжка от 22 страници пълни с класически английски гатанки, весели илюстрации и детски аудио прочит. Освен, че предизвиква много усмивки тази книжка развива езика, игрите на думи и среща децата с нестандартното английско чуство за хумор. …

Свали от App Store

Дивите Животни

Образователна игра подходяща за деца от 1 до 5 години. Среща децата с интересни животни от горите, джунглите и океаните чрез разнообразни и занимателни игри: Оцветяване и рисуване, Звуци и имена и Мемори игра (открий еднаквите).

Свали от App Store

Животните от Фермата

Образователна игра, която запознава децата с животните от фермата чрез разнообразни игри и дейности: Оцветяване и рисуване, Звуци и имена и Мемори игра (открий еднаквите). Навигацията в играта е интуитивна и дава самостоятелност дори на най-малките.

Свали от App Store

Пъзел Карнавал

Забавна и образователна игра за деца между 2 и 5 годишна възраст. Стимулира въображението, развива логическото мислене и радва децата.

Свали от App Store

Пъзел Професии

Очарователна и образователна игра за деца от 2.5 до 5 години. За всички малки хора, които вече се вълнуват какви ще станат като пораснат.

Свали от App Store

Пъзел Животни

Сглоби фигурката на животното и чуй неговия истински звук.
Забавна и образователна игра за деца между 2 и 5 години. Развива въображението, логиката и креативността на децата.

Свали от App Store